CS WEB Logo

01.12.2014

Kryt na smartfón vytlačí fotky

Kryt na smartfón vytlačí fotky

Prynt Case je názov krytu, ktorý váš smartfón nielen ochráni či zlepší jeho vzhľad, ale vo veľmi krátkom čase vytlačí fotografiu.

Smartfón používajú ako náhradu fotoaparátu viacerí. Prynt Case je s ním priamo spojený. Ak so smartfónom urobíte snímku a pošlete ju na Prynt Case, fotografia by mala byť realitou za menej ako tridsať sekúnd.

Zásobník, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou krytu, bude mať kapacitu na 10 až 30 listov fotografického papiera. Na kryte sa pracuje od začiatku tohto roka. Financie na jeho výrobu chcú získať prostredníctvom kampane na portáli Kickstarter od začiatku budúceho roka.

Spomínaná tlač fotografií nebude všetko, čo by mal šikovný kryt zvládnuť. Fotoaplikácia obsahuje aj funkciu nazvanú rozšírená realita. Ako funguje? Ak pomocou aplikácie urobíte fotografiu, Prynt Case spraví spolu s ňou aj krátke video.

Ak potom na vytlačenú fotografiu namierite smartfón (ktorý, samozrejme, tiež musí mať kryt Prynt Case) bude mať na nej tlačidlo Play. Po kliknutí sa prehrá video zachytené spolu s fotografiou.

Ako bude zariadenie fungovať si môžete pozrieť aj na videu, ktoré ho predstavuje. Video si môžete pozrieť tu.

Autor: Michal Paška