CS WEB Logo

17.08.2012

Ktorý e-shop bude ten naj?

Ktorý e-shop bude ten naj?

Nezávislý internetový portál Heureka.sk vyhlásil súťaž o ShopRoku 2012. Ide o štvrtý ročník súťaže, do ktorého je zapojených viac ako 4000 slovenských internetových obchodov.
Ako sa uvádza na internetovej stránke vyhlasovateľa, v septembri ocenia najlepšie a najobľúbenejšie internetové obchody v kategórii Cena kvality a Cena popularity.
„Súťaž ShopRoku si kladie za cieľ vyhlásiť najobľúbenejšie eshopy medzi internetovou verejnosťou a predovšetkým nájsť kvalitné obchody, predstaviť dôležitosť kvality poskytovaných služieb a spokojnosť zákazníkov,“ uvádzajú organizátori ShopRoku 2012.
Tí si myslia, že spokojný zákazník musí byť základným princípom internetového obchodu. Internetové obchodovanie ako také sa môže rozvíjať len so spokojnými zákazníkmi. „Preto v našej súťaži o Cene kvality môžu rozhodovať len reálni zákazníci zo zapojených internetových obchodov.“
Organizátori v kategórii Cena kvality vyhlásia výsledky v týchto oblastiach: obchodné domy, elektro - všeobecné, elektro – špecializované, šport, auto – moto, darčeky a zážitky, knihy – hudba – software, detský tovar, dom a záhrada, krása a zdravie, móda a oblečenie, sexshop.
Hlasovanie prebieha do posledného augustového dňa. Tých najlepších spoznáme 13. septembra 2012.

Autor: www.michalpaska.sk